2016. november 22., kedd

J. K. Rowling, John Tiffany és Jack Thorne - Harry ​Potter és az elátkozott gyermek (Harry Potter 8.) - IDEIGLENESEN NEM MŰKÖDIK A LINK!!

Tizenkilenc ​​évvel a roxforti csata után…
Harry Potter élete sosem volt könnyű – és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskoláskorú gyermek apjaként kell helytállnia. Miközben Harry a múlttal viaskodik, kisebbik fiának, Albusnak is meg kell küzdenie a reá nehezedő családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad.
Harry Potter és az elátkozott gyermek, J.K. Rowling, John Tiffany és Jack Thorne új műve, a nyolcadik Harry Potter-történet, egyszersmind az első, amit színpadon hivatalosan bemutattak. Színpadra írta: Jack Thorne.
Ez a könyv, amely a színházi próbák szövegkönyvének különleges kiadása, lehetővé teszi, hogy azok is nyomon követhessék Harry Potternek, valamint családjának és barátainak sorsát, akik nem látták a darabot. Az ősbemutatóra 2016. július 30-án a londoni West Enden került sor.
Harry Potter és az elátkozott gyermeket elsőként a Sonia Friedman Productions, Colin Callender és a Harry Potter Theatrical Productions vitte színre.
LETÖLTÉS - IDEIGLENESEN NEM MŰKÖDIK A LINK!!

8 megjegyzés:

  1. Szia ha megnyitom a google nem engedi,hogy letöltsem esetleg van vmi ötleted miért? Köszi

    VálaszTörlés
  2. Sajnos nem férhet hozzá ehhez az elemhez, mert az sérti Általános Szerződési Feltételeinket.

    További információt a témakörrel kapcsolatban a Google Drive Súgójában talál.

    VálaszTörlés
  3. Mit kell tennem, hogy hozzáférjek az online könyvhöz?

    VálaszTörlés
  4. A dokumentum nem elérhető. :(

    VálaszTörlés
  5. https://drive.google.com/file/d/1ex8qhYXE7PnG0r_qQ7_1ApctvaXR2Bhg/view?usp=drivesdk

    VálaszTörlés
  6. Üdv, próbáltam letölteni, sajnos hozzáférést kért, amit elküldött elvileg a rendszer. Kérlek engedélyezd.Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  7. Szia sajnos én sem tudom letölteni azt írja hogy a dokumentum nem érhető el kérlek segíts nagyon el szeretném olvasni köszönöm

    VálaszTörlés