2016. szeptember 26., hétfő

Maya Banks - Mámor triológia

Három ​​vonzó, gazdag, sikeres férfi. Három jó barát és üzlettárs, akik hozzászoktak, hogy ők irányítanak a tárgyalóteremben és a hálószobában egyaránt. Az ő történetük szálait gombolyítja, szövi rafináltan a magyar olvasók körében is jól ismert Maya Banks a Mámor-trilógia egy-egy kötetében.
Az első kötet azé a Gabe Hamiltoné, aki mindig mindent megkap, amire csak vágyik. Mégis létezik valami, amihez nem juthat hozzá. Pontosabban valaki: a legjobb barátja húga, Mia. A tiltott gyümölcs. Tisztában van vele, hogy sötét tervei a lánnyal egyszer még pokolra juttatják, mégis úgy érzi, eleget várt ahhoz, hogy végre a vágyai szerint cselekedjen. És Mia sincs másképp. Gyerekkora óta bálványozza a férfit, és bár tudja, hogy sosem lehet elég jó számára, nem tud ellenállni vonzerejének. Magába szippantja a férfi különös világa, ahol nem mindennapi elvárásokkal szembesül. Amikor mindketten felismerik, hogy viszonyuk több izgalmas szexuális kalandnál, már nem tudnak szabadulni a tiltott kapcsolatból…
Az erotikus trilógia első darabja lélektani megalapozottságával tűnik ki a népszerű erotikus-romantikus könyvek sorából.
LETÖLTÉS Maya Banks - Mámor triológia: Sóvárgás


Három vonzó, gazdag, sikeres férfi, akik igazán egyben hasonlóak: a féktelen erotikus szenvedély irányítja életüket. Az ő történetük szálait gombolyítja, szövi rafináltan tovább Maya Banks a romantikus – erotikus irodalom népszerű szerzője.
A második kötetnek Jace a főszereplője. Jace, Gabe és Ash nem csak barátok és üzlettársak, de még a nők is közösek az életükben. Aztán feltűnik a színen Bethany, és ettől kezdve sok minden megváltozik. Jace eddig ismeretlen érzéseket fedez fel magában, idővel kötődni kezd a különleges lányhoz. Eleinte nem szívesen ismeri be, de soha nem tapasztalt kínokat okoz számára a mardosó féltékenység. És többé nem akar osztozni Bethanyn senkivel. Végül kész hátat fordítani akár a legjobb barátjának is, ha az a tét, hogy a lány egyedül az övé lehessen…
A műfaj kedvelői most sem nem fognak csalódni, hiszen a fantáziadús erotika és a férfi-női természet mélységes ismerete jellemzi a trilógia második darabját is.
LETÖLTÉS Maya Banks - Mámor triológia: Rajongás
Három ​​vonzó, gazdag, sikeres férfi, akik abban is hasonlóak, hogy féktelen erotikus szenvedély irányítja az életüket. Az ő történetük szálait szövi rafináltan, s varrja el a trilógia záró történetében Maya Banks, a romantikus-erotikus irodalom népszerű szerzője.
A harmadik kötetnek Ash a főszereplője. Jace, Gabe és Ash nem csak barátok és üzlettársak, de alkalmanként még a nők is közösek az életükben. Aztán Gabe megnősül, és úgy tűnik, Jace is megtalálja az igazit. Ash kissé magára marad sikereivel, birtoklási vágyával és különös kívánságaival, de mindehhez egyre kevésbé akad számára megfelelő partner. Majd találkozik Josie-val, akit nem érdekel a gazdagsága, de még a vonzereje is mintha hidegen hagyná. Amikor végre megtörik a jég, az elsöprő szenvedély mindkettejüket magával sodorja, és kapcsolatukban mindketten azt kapják egymástól, amire a legnagyobb szükségük van.
A műfaj kedvelői most sem fognak csalódni, hiszen a fantáziadús erotika és a férfi-női természet mélységes ismerete jellemzi a trilógia harmadik darabját is.
LETÖLTÉS Maya Banks - Mámor triológia: Lángolás

9 megjegyzés:

  1. Szia szeretném elkérni a mámor trilógiát. Köszi csaki.viktoria@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Szia eltudnád küldeni a könyveket barsony27@freemail.hu köszönöm

    VálaszTörlés
  3. Kértem a trilógia hozzáférését szeretném ha elküldenéd.Köszönöm. ivanka.jolika49@gmail.com.

    VálaszTörlés
  4. Szia, szeretném elkérni a Mámor trilógiát. Köszönöm egyed.trixi@gmail.com

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Elküldenéd nekem kérlek mind a 3 részt?
    veghelyikrisztina@gmail.com
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  6. Szia! Eltudnàd Nekem küldeni ezt 3 részt. szil5@freemail.hu Köszönöm

    VálaszTörlés
  7. Szia.Szeretnélek megkérni,hogy küld el a Mámor trilógia sorozat 1-3 részét.vaczak66@gmail.com.Köszi előre is.

    VálaszTörlés
  8. Szia nekem is elküldenéd kérlek?
    korpadyfanny@gmail.com
    Köszi

    VálaszTörlés
  9. Szia, szeretném elkérni a Mámor trilógiát. Köszönöm s.kittike0307@gmail.com

    VálaszTörlés